Βρήκε την χαμένη βέρα της σε ένα καρότο 16 χρόνια μετά!

vera-karotoΗ Lena Paahlsson από την Σουηδία είχε χάσει καιρό τώρα την ελπίδα ότι θα έβρισκε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, το οποίο μάλιστα είχε σχεδιάσει μόνη της.

Το λευκόχρυσο δαχτυλίδι, στολισμένο με επτά διαμάντια, χάθηκε στην κουζίνα της το 1995. Παρ’ όλο που δεν της έκανε πια, ήλπιζε ότι θα το έφτιαχνε, ώστε να μπορέσει να το ξαναφορέσει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η Lena Paahlsson και η οικογένειά της ζουν σε μία φάρμα κοντά στη Μόρα της κεντρικής Σουηδίας. Έβγαλε το δαχτυλίδι της για να μαγειρέψει, μαζί με τις κόρες της, το γεύμα των Χριστουγέννων και όταν τελείωσε, είχε εξαφανιστεί από το σημείο που το είχε αφήσει.

Η οικογένεια έψαξε παντού και ύστερα από μερικά χρόνια, κατά τη διάρκεια μίας ανακαίνισης στο σπίτι, ξήλωσε όλα τα πλακάκια της κουζίνας με την ελπίδα να βρει το δαχτυλίδι. Η προσπάθειά της δεν είχε αποτέλεσμα.

Όμως, 16 χρόνια αργότερα, και ενώ μάζευε τα καρότα που είχε φυτέψει στη φάρμα, παρατήρησε κάτι να γυαλίζει σε ένα από αυτά. Το δαχτυλίδι με ένα περίεργο τρόπο είχε τυλιχθεί πάνω σε ένα από τα καρότα!

Η Lena Paahlsson και ο σύζυγός της Ola θεωρούν απίστευτο το γεγονός ότι το δαχτυλίδι τελικά είχε βρεθεί.

Το ζευγάρι πιστεύει ότι είναι πιθανό το δαχτυλίδι να έπεσε στον νεροχύτη το 1995 και να μπερδεύτηκε με τις φλούδες των λαχανικών, που η οικογένεια μετατρέπει σε λίπασμα ή τροφή για τα πρόβατά της.

Τελικά, μάλλον χρησιμοποιήθηκε σαν λίπασμα για την καλλιέργεια των λαχανικών και έτσι βρέθηκε με αυτόν τον αναπάντεχο τρόπο….

 

 

πηγή: pathfinder.gr

You may also like...

Leave a Reply