Θα παντρευτούν τελικά πριν τον ερχομό του μωρού η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννη Τσιμιτσέλης ;

Η Βάσω Λασκαράκη, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για τον ερχομό του μωρού και τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Tsimitselis-Laskaraki

«Θα το βαφτίσουμε Ευαγγελία, το όνομα της μητέρας του Γιάννη. Νονός θα είναι ο παιδικός φίλος και συνέταιρος του Γιάννη, ο Στέργιος Αντούλας» δήλωσε η ηθοποιός, ενώ δεν δίστασε να πει: «Θα μου άρεσε να παντρευτούμε όταν το παιδί θα είναι αρκετά μεγάλο για να μπορεί να καταλαβαίνει και να έχει μια ωραία ανάμνηση από αυτό το πανηγύρι. Αλλά πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα γάμου, ειδικά τώρα. Αυτό που με νοιάζει είναι να γεννηθεί με το καλό το παιδί μας και να είμαστε οι τρεις μας υγιείς και ευτυχισμένοι».

Όσο για τον επικείμενο γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη λέει: «Θέλουμε να προλάβουμε να παντρευτούμε με τον Γιάννη πριν γεννηθεί το παιδί. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε τελικά, γιατί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης δουλεύει, οπότε δεν είμαι σίγουρη. Βέβαια, από ό,τι μου έχουν πει, ο πολιτικός γάμος δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία, αλλά, ειλικρινά, πιο πολύ με απασχολεί να έχω έτοιμο το παιδικό δωμάτιο παρά να παντρευτώ» σχολίασε η ηθοποιός.

Και συμπληρώνει:  «Νομίζω ότι θα είναι περιττό αν παντρευτούμε με πολιτικό γάμο να κάνουμε μετά και θρησκευτικό. Εκτός, αν τελικά το αποφασίσουμε, όταν θα έχει μεγαλώσει και το παιδί, για να μπορεί να το απολαύσει και εκείνο».

 

 

πηγή:  newslab.gr

You may also like...

Leave a Reply