Φαίη Ξυλά η πρωταγωνίστρια των «Μυστικών της Εδέμ»

Είναι ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Η Φαίη Ξυλά, η πρωταγωνίστρια των «Μυστικών της Εδέμ» μιλάει στο περιοδικό ΟΚ! για την οικονομική κρίση, την τηλεόραση αλλά και τη σχέση της με τον άντρα της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

Μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία φέτος τα Μυστικά της Εδέμ…αποκαλύπτονται και φτάνουν στο τέλος τους, πώς ένιωσε στα τελευταία γυρίσματα. «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν πολυκατάλαβα ότι ήταν το τελευταίο γύρισμα γιατί βρισκόμουν σ΄ ένα πανικό. (…) Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι έχουν τελειώσει τα Μυστικά της Εδέμ. Μάλλον θα καταλάβω την έλλειψη τον Οκτώβριο, που δεν θα χρειάζεται να ξυπνάω πια νωρίς για να πηγαίνω στην Παιανία για γύρισμα».

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για όλα όσα ζουν οι Έλληνες το τελευταίο διάστημα: «Ίσως οι Έλληνες χρειαζόμασταν ένα χαστούκι για να συνέλθουμε. Είμαι αισιόδοξη, γιατί πιστεύω ότι θα γίνει τελικά ένα ξεκαθάρισμα».

Όσο για το εάν θα ήθελε ένα παιδί στη ζωή της, η Φαίη Ξυλά ήταν ξεκάθαρη: «Δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε προς το παρόν. Είναι γεγονός ότι με έχουν ρωτήσει πολλές φορές και καμιά φορά βλέπω τίτλους σε συνεντεύξεις μου που λένε «θέλω να γίνω μητέρα» και το βλέπουν οι φίλοι μου και με κοροϊδεύουν, γιατί μου λένε «αποκλείεται να είπες κάτι τέτοιο». Δεν είναι ότι δεν θέλουμε με τον Κωνσταντίνο να γίνουμε γονείς, και αν μας συμβεί θα το χαρούμε πολύ, αλλά δεν είναι κάτι που προγραμματίζουμε, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν προγραμματίζουμε τίποτα στη ζωή μας.

 

πηγή: real.gr

You may also like...

Leave a Reply